Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se aseaza cu farfuria cu care vom servi la masa - feliile de limba fiarta - ,iar deasupra se pun ouale in ordine unele langa altele. Deasupra se toarna aspicul bine racorit, cata putin odata, ca sa se prinda de oua. Operatia acesta se face la loc racoros si farfuria nu se misca din loc pana nu este aspicul intarit. Inainte de a servi, se punde imprejurul oualor, aspic tocat si salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna si spor la gatit!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii