autor:

maria mihalache

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Ingrediente
10 oua, 10 felii bacon, 10 scobitori, 1 ceapa, 1 lingura rasa faina, circa 200 ml supa de carne sau legume, 2 -3 linguri cu smantana, 1 lingura mustar iute, 2-3 rosii, patrunjel uscat, unt cat o nuca, un strop de zahar, sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja."Imbracam" fiecare ou intr-o felie de bacon si prindem cu o scobitoare .Asezam ouale intr-o tava si dam la cuptor .Tinem pana cand se rumeneste baconul apoi scoatem din cuptor.

Separat preparam sosul de mustar:curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in unt.Adaugam faina amestecand bine-bine , apoi rosiile date prin razatoare si apoi turnam supa treptat ametecand continuu.Se lasa sa fiarba circa 10-15 min dupa care se ia vasul de pe foc , se adauga smantana, mustarul, zaharul ,patrunjelul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ouale "imbracate" in bacon se servesc stropite cu acest sos si cartofi natur.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu legume si jambon

Omleta cu legume si jambon

Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul

26 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Gabi_Bujdoso

    Gabi_Bujdoso (Maestru bucatar):

    Am testat aceasta reteta si este superba singura modificare la aceasta retea a fost cantitatea de smantana 200g si am folosit mustar frantuzesc .....si neaparat sa nu uitati de stropul de zahar din sos care o face mai fina la gust.

  • 17 comentarii

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

    Ana-Maria Sincreianu ,te poftesc la masa!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

    Pitea Nicolae.......asa este ,ai perfecta dreptate.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

    Mariana Enachi .........dadada.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

      Didi Dana FineasNatan,ficatei am incercat dar pulpe inca nu. dar am retinut ideea.multumesc!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

      Gaby Haiduc,merita incercata!te asigur ca sunt tare bune!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

      interesant cu prune uscate.cu siguranta v-oi incerca!multumesc de idee!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

      multumesc Gabriela!

    • Gabi_Bujdoso

      Gabi_Bujdoso (Maestru bucatar) , 12 noiembrie 2013

      Normal ca se poate face multe cu baconul fiti la subiect! Merita incercat aceasta retea este simpla si gustoasa .

    • Ana-Maria Sincreianu , 12 noiembrie 2013

      vad ca se pot face multe..... mie una mi-ai facut pofta :))))))))))))

    • Pitea Nicolae , 12 noiembrie 2013

      se pot face multe in bacon..

    • Mariana Enachi , 11 noiembrie 2013

      delicios.nu.i asa???

    • Didi Dana FineasNatan , 11 noiembrie 2013

      se poate face si ficat in bacon sau pulpa de pui dezosata

    • Gabi Haiduc , 11 noiembrie 2013

      me! rita incercata arata bine,cred ca e si foarte gustoasa!

    • Brenda Grecu , 11 noiembrie 2013

      Incercati si bacon cu prune uscate!

    • Gabriela Scutelnicu , 11 noiembrie 2013

      o reteta interesanta, trebuie probata, arata bine ,felicitarii

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

      multumesc Valentina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2013

      un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 felii bacon
  • 10 scobitori
  • 1 ceapa
  • 1 lingura rasa faina
  • circa 200 ml supa de carne sau legume
  • 2 -3 linguri cu smantana
  • 1 lingura mustar iute
  • 2-3 rosii
  • patrunjel uscat
  • unt cat o nuca
  • un strop de zahar
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Ana-Maria Sincreianu ,te poftesc la masa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute