Preparati sosul bechamel exact ca in reteta nr. 2 (din unt, faina, lapte, frisca sau smantana, sare, piper si nucsoara).
Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o in 50 g unt, pana devine transparenta.
Fierbeti ouale circa 8 minute in apa cu sare, tineti-le sub jetul de apa rece, curatati-le de coaja si taiati-le rondele. Amestecati usor ouale cu ceapa si cu sosul bechamel, turnati-le intr-o forma termorezistenta, dati-le la cuptor si lasati-le sa se gratineze aproximativ 5 minute. Serviti-le imediat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii