Se pregateste o crema fina din unt si zahar, se adauga pe rand ouale mixand energic dupa fiecare.
Se pregateste o crema fina din unt si zahar, se adauga pe rand ouale mixand energic dupa fiecare, apoi faina cernuta cu praful de copt, esenta de vanilie, iar la final iaurtul; dupa omogenizare, se pune aluat in formele de oua unse si tapetate cu faina, cate 2-3linguri, apoi se pun intr-o tava si la cuptor vor sta 20 min.
Se scoate prajitura din fiecare forma, se taie partea bombata care s-a format cand a crescut in cuptor, se face o gaura in mijloc de 3 cm, se pune ciocolata taiata in interior, se ung marginile cu putina ciocolata topita, apoi se unesc cate doua jumatati.
Se pun astfel ouale formate pe un gratar si se toarna deasupra ciocolata topita intr-un vas pe bain marie cu 2 linguri smantana.
Dupa ce s-a intarit ciocolata, se pun pe o farfurie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii