Oua cu sparanghel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Oua cu sparanghel

Ingrediente

  • O legatura de sparanghel
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare,piper
  • parmezan

Mod de preparare

Sparanghelul il spalam bine bine sub jetul de apa rece,eliminand toate resturile de nisip;

Dupa spalare il punem la oparit intr-o oala cu apa fiart si sare;

Il oparim timp de 3-4 minute depinde de marimea acestuia (al meu era mai subtire si am eliminat partea alba),Il scoatem cu un supar si-l introducem in apa rece pt a mentine culoarea verde a acestuia;

Intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei de masline asezam sparanghelul pe toata suprafata acesteia fara sa-i suprapunem,calim la foc domol,cand s-au calit pe ambele parti turnam ouale ''ochiuri'' intregi,acoperim cu un capac si coacem cam 5 minute;

Ridicam capacul presaram parmezan,sare si piper si servim cu crutoane de paine!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise