1. Se fierb ouale, se baga sub un jet de apa rece si se decojesc. 2. Un ou se trece prin sita intr-un castron si se amesteca bine cu smantana si mustarul. Se sareaza, se pipereaza si apoi se incorporeaza sosul Worcester, zeama de lamaie (dupa gust), verdeata tocata, mierea si boiaua si se decoreaza cu cateva fire de patrunjel verde. 3. Celelalte oua se taie in doua si se garnisesc cu cate-o maslina, o bucatica de ardei rosu si un cubulet de cascaval, infipte pe scobitori. Ouale se servesc cu sos si cu bagheta sau paine pe vatra proaspata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii