Spalati si stergeti cu un servet jumatatile de ardei, curatate de seminte si nervuri, si taiati-le fasii.
Puneti-le intr-o tigaie mica de teflon, turnati peste ele 1 lingurita de ulei, sarati, piperati, acoperiti tigaia cu un capac, lasati-le sa se caleasca incet, la foc mic si scurgeti-le, apoi, pe hartie absorbanta.
Incingeti cuptorul la 180gr..
Topiti untul, ungeti cu el 4 forme mici termorezistente si tineti-le 5 minute la congelator.
Repartizati fasiile de ardei in cele 4 forme si adaugati cate o lingurita de smantana (sau de frisca), 3-4 frunzulite de busuioc si cate un ou crud. Sarati, piperati, dati-le la cuptorul incins, lasati-le 5-6 minute sa se inchege albusul si serviti-le imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii