Am copt cartofii 1 h si 30 min, pana s-au inmuiat bine, apoi i-am lasat cateva min sa se racoreasca, apoi i-am taiat orizontal in partea de sus , formand un capacel. am scobit continutul cu o lingurinta, lasand peretii cartofilor grosi de 1 cm. am condimentat pe dinauntru, apoi am trecut la formarea umpluturii: din continutul cartofilor am facut un piure delicios, adaugand unt, sare si piper. Cu acest piure am umplut din nou cartofii, avad totusi grija sa las o gaura in mijloc pr oua. Am spart ouale in iteriorul cartofilor, apoi le-am pus capacelele la loc si i-am dat la cuptor pt. 10 min, pana s-au copt ouale. Dupa acest pas, am scos capacelel cartofilor si am decorat cu cascaval ras si unt. Din piureul ramas am format 2 bilute, pe care le-am asezat ca decor pe farfurie. Am servit cartofii fierbiti, pe pat de iaurt.
Enjoy!
Tip! Daca vreti sa faceti o surpriza placuta copiilor, nu ridicati capacelele cartofilor dupa ce i-ati scos din cuptor: lasati-le lor placerea de a descoperi ce e inauntru!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii