Carte Regala de Bucate - sursa acestei retete. Este o reteta care necesita timp, dar merita incercata cel putin o data ca sa va convingeti ca este un deliciu. Din Cartea de bucate a Principesei Margareta am mai pregatit cateva retete si toate au fost delicioase, adevarate retete regale.
Cartofii ii spalam si ii uscam. II punem in cuptorul incins la 200 grade pana cand intra furculita in ei (cam 1 ora). Cand sunt copti si putem sa punem mana pe ei fara sa ne ardem taiem deasupra cartofului un capacel si scobim mijlocul asa incat sa incapa un ou in mijlocul cartofului (ramane cam 1 cm din peretele cartofului).
Asezonam cartoful cu sare si piper, punem putin unt, branza si cateva firicele de ceapa verde . Spargem oul in mijlocul cartofului , aranjam felii de carnat si dam la cuptor pana cand se coace oul (8 - 10 minute).
Presaram deasupra ceapa verde ramasa si servim. Alaturi de acesti cartofi se poate pune si miezul cartofului frecat cu smantana sau cu branza, daca nu se poate folosi la altceva.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii