Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã.
Pentru masa de Paste, obisnuiesc in fiecare an sa pregãtesc ouã rosii, iar ouãle umplute le ador de micã.
Anul acesta am fãcut o exceptie...la umpluturã :)
Au iesit tare bune:)
1) Ouãle fierte se taie pe lung, si se pãstreazã albusele.
2) Într-un pahar special pt. blender sau o cutie de plastic înaltã pune gãlbenusele, dacã considerati ca sunt prea multe puneti 2 gãlbenuse fierte doar.
3) Adaugã ceapa tãiatã gros, usturoiul, tonul scurs bine de ulei, piper, pãtrunjel tocat, suc de lãmâie si maionezã dupã plac. Mixeazã bine cu blenderul.
4) Se umplu jumãtãtile de albuse si se aseazã pe un strat de maionezã sau salatã verde cu umplutura în jos.
Am presãrat cebolinho ( cepsoarã) deasupra.
Poftã bunã :)
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii