Se pregateste o tavita mica de dimensiune , gen celei pentru pizza.Se pune o felie de paine in tava , peste ea se sparge cu grija un ou. Avem grija ca oul sa fie spart pe centru feliei de paine.A 2-a felie de paine se decupeaza cu un pahar , facand-ui un capac oului.Se pune marginea feliei de paine decupate, cu grija peste ou,in asa fel incat sa-l incadram ca intr-o rama de tablou. Alaturi pe tava, nu peste ou se pune si cercul de miez de paine ce l-am decupat .Se pudreaza oul cu sare si piper si se da la cuptor , la 220 grade cam 5-7 minute, dupa cat de rumenit vrem sa fie oul.
Se scoate cu o paleta cu grija din tava , se pune pe o farfurie , ii asezam capacul si-l papam.
Pofta buna. Un amuzament pentru copii,cei mici, mai mofturosi.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii