se fierb ouăle 3 minute, se racesc in apă rece, apoi se decojesc şi se taie in jumatate pe lung, se scoate galbenuşul şi se pune într+un castron,se scoate un galbenuş de ou şi se pune separat, se pune şi pateul peste toate galbenuşele rămase, albuşul se pasreaza pe un taler curat,se face maioneya din oul păstrat, si ulei, se pune maioneyă peste oua şi pate, pana devine cremos, sare şi piper după gust, apoi cu compoziţia se umple mijlocul albşurilor , se pun cu umplutur în jos pe un platou.În maioneya ramasa se toarna sana, se amestecă bine şi se adaugă peste ouale umplute. Deasupra se poate presara patrunjel tocat marunt.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii