Se fierbe la foc mic toate ingerdinetel (in afara de cimbru proaspat) 6-7 min. Nu se foloseste un vas de aluminiu. Se lasa amestecul sa se raceasca. Se strecoara printr-un tifon si apoi printr-un filtru de cafea. Otetul colectat se toarna intr-o sticla, se aduga crengutele de cimbru proaspat, se astupa sticla si se lasa sa stea 3 saptamani inainte de folosire.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii