Se sigileaza ciocanelele de pui intr-o tigaie in putin ulei, apoi se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
Se sigileaza ciocanelele de pui intr-o tigaie in putin ulei, apoi se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
In uleiul in care s-au sigilat ciocanelele, se caleste usor usturoiul tocat marunt.
Se toaca marunt rosiile in bulion si se adauga peste usturoi. Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata dupa gust, se amesteca bine si se toarna sosul peste ciocanelele de pui.
Se programeaza Crock Pot-ul digital de 4.7l pe functia high 2 ore.
Se pune in vasul Crock Pot de 3.5 l malaiul, sarea si apa calda. Se amesteca bine si se seteaza pe functia high timp de 2 ore.
La jumatatea timpului de gatire se ridica capacul si se amesteca bine.
La final inaite de servire se adauga untul si parmezanul ras si se amesteca mamaliga foarte bine.
Servim ostropelul pe pat de mamaliguta.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii