Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama.
Cartofii se fierb separat, in coaje. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie in cuburi potrivite.
Intr-o cratita se caleste ceapa, si cand devine sticloasa se adauga ardeiul. Dupa ce s-au calit, se adauga bucatile de pui si cartofii, cu doua cani din zeama de carne.
Intr-un castron se amesteca faina cu zeama de carne(obligatoriu rece), se adauga bulionul, paprika si usturoiul taiat feliute, si se adauga peste cartofi. Sare si piper dupa gust.
Se mai pune zeama cat sa fie totul acoperit si se mai fierbe cateva minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii