Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit putin apoi adaugam bulionul si amestecam putin.
Punem o cana de apa si dupa ce sosul a inceput sa fiarba ,pulpele.Dizolvam faina in putina apa si o adaugam in sos.Condimentam dupa gust cu sare ,piper si cimbru si mai lasam sosul sa fiarba putin.Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in sos dupa ce oprim focul
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii