Se spala pulpele bine si se condimenteaza apoi se pun la prajit, pana se rumenesc bine. Separat se oparesc ciupercile se scurg de apa si se taie marunt. Usturoiu se piseaza.
Intr-o cratita se pun pulpele rumenite si se pune putina apa peste se lasa sa fiarba putin si se adauga ciupercile si sosul napoletan, cand este aproape fiert se adauga usturoiul si contimentele, cand e gata se opreste si se pune patrunjelul.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii