Se spala pulpele bine si se condimenteaza apoi se pun la prajit, pana se rumenesc bine. Separat se oparesc ciupercile se scurg de apa si se taie marunt. Usturoiu se piseaza.
Intr-o cratita se pun pulpele rumenite si se pune putina apa peste se lasa sa fiarba putin si se adauga ciupercile si sosul napoletan, cand este aproape fiert se adauga usturoiul si contimentele, cand e gata se opreste si se pune patrunjelul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii