Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si apoi dam la foc mic pana mai scade putin apa.
Intr-un castron amestecam smantana cu faina in asa fel incat sa nu faca cocoloase, si cu putina sare si piper( nu multa sare caci pulpele se ferb in apa cu sar). Pisam usturoiul si il adaugam in aceasta compozitie de faina cu smantana.
Cand sunt fierte bine pulpele punem amestecul din castron amestecand in oala incet sa nu sfaramam carnea si in asa fel incat sa nu se prinda de fundul cratitei sau sa faca cocoloase. Mai lasam sa de-a cateva clocote pana se ingroasa (la foc mic) si se serveste cald cu mamaliga de preferat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii