Ceapa se curata si se taie solzisori, impreuna cu usturoiul taiat fin, se pun la prajit in ulei incins. Se adauga si faina, care se stinge cu zeama de carne sau apa. Bucatile de pui, inabusite in prealabil in ulei, se adauga in cratita. Se lasa sa fiarba pana ce carneaeste bine patrunsa, iar sosul scazut. La sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa putin sa dea in clocot. Se serveste cu muraturi sau salata verde.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii