Dupa ce uleiul s-a incalzit punem pulpele si le acoperim. Pana se fac pulpele pregatim rosiile(ca sa le curatam usor de coaja le putem pune in apa fiarta pentru un minu doua), ori le dam pe razatoare ori le taiem marunt. Dupa ce s-au facut pulpele punem rosiile si cand sunt aproape gata punem si usturoiul pisat; il mai lasam vreo 10 minute stingem focul si punem mararul tocat.
Se serveste cu piure.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii