Se taie pieptul de pui in 4-6 bucatele si se rumeneste in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile tocate marunt. Cand fierbe se pune condimentul, sarea si zaharul si se lasa la foc mic sa scada. Atunci se pune carnea si se lasa sa fierba impreuna inca 5-10 min. Se pune usturoiul pisat si se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii