Bucatile de rasol se dau prin faina alba.
Bucatile de rasol se dau prin faina alba. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Asaza bucatile de rasol, cate 2 deodata in uleiul fierbinte si prajestele pe ambele parti. Toaca ceapa, morcovul si telina cubulete. Le prajesti in acelasi ulei in care s-a prajit carnea. Daca mai este necesar mai poti complecta cu 1-2 linguri ulei de masline. Dupa 2-3 minute adauga vinul alb si lasa sa fiarba inca 3-4 minute. Adauga restul ingredientelor, inclusiv condimentele, bucatile de carne si pune capacul peste aparat. Din meniul aparatului se selcteaza functia Slow Cook, cu durata de 2 ore, apoi tasta Start. Dupa terminarea programului, se deschide supapa de eliberare aburi, apoi se deschide capacul.Daca mai este necesar se mai poate adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste fiecare Osso Buco pe un pat de orez stropit din belsug cu sos si legume. Sa va fie de folos!!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii