In vasul de la Crock Pot puneti orezul, apoi mix-ul de legume congelate oparite in prealabil timp de 10 secunde in apa clocotita cu sare.
Stropiti cu uleiul de masline si presarati sarea de mare si mix-ul de condimente arabesti.
Adaugati apa cat sa fie acoperite ingredientele si cam un degetel deasupra.
Setati aparatul slow cooker Crok-Pot la temperatura high si lasati-l sa functioneze timp de 2 ore.
Dupa o ora puteti sa va uitati si sa amestecati usor cu o lingura de lemn in vas si eventual sa mai adaugati putina apa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii