Pregatire:
Orezul se spala ,se alege,
Ouale se spala,se fierb
Bananele se curata de coaja si se taie in cuburi mari
Ardeii iuti se curata de seminte si se toaca,
Ardeiul gras se spala,se toaca
Ceapa se toaca foarte fin
Preparare:
Orezul se pune la fiert intr-un vas cu 1,5 L apa.
Intr-o tigaie se pune uleiul de masline in care se pune ceapa,ardeii si bananele bucati.Bananele trebui sa se rumeneasca putin.
Orezul se amesteca cu sosul din tigaie si cu ouale taiate cuburi.Se condimenteaza cu sare si piper.
Servirea:
Orezul se serveste ca garnitura la diferite preparate de pui.Poate fi o gustare calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii