Intr-o tigaie incinsa se calesc pentru cateva minute legumele tocate.
Se adauga orezul, apoi apa astfel incat sa acopere ingredientele din tigaie, se condimenteaza cu sare, scortisoara, cardamom, baharat, boia de ardei iute se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic.
Nautul se scurge de zeama (eu am folosit naut din conserva), nucile se toaca si se rumenesc impreuna intr-o tigaie, apoi se adauga in orez si se amesteca bine.
Orezul picant cu naut si nuci se serveste cald.
S-aveti pofta !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii