Eu am folosit ca masura o canita pentru servit cafeaua.
Am ales si spalat orezul in mai multe ape. Intr-o cratita am pus uleiul la incins.
Ceapa taiata marunt si orezul, le prajesc usor. Adaug ardeii taiati marunt si morcovul taiat cubulete.
Amestec mereu ca sa nu se prinda. Sting totul cu 3 masuri de apa calduta. Las la fiert, mai intai la foc mare, apoi reduc la minim.
Este o reteta simpla in apareta, dar care poate fi prost realizata daca orezul iese „pilaf”.
Am folosit orezul , garnitura la „aripioare prajite” (vezi reteta).
Castravetii murati si un pahar de vin, completeaza festinul.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii