Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei, iar din piepti si pulpe am facut un orez cu fripturica. Am luat pieptii si pulpele si le-am taiat cum am spus la ingrediente si le-am pus la fiert in apa. Cand au fiert, am scos bucatile si le-am pus separat. Am pus intr-un vas termorezistent 2 cani potrivite de orez, l-am spalat bine si am pus peste el 8 cani potrivite de supa in care au fiert bucatile de carne si 3 lingurite de secretul gustului. Am introdus la cuptor si am tinut pana s-a umflat orezul, amestecand din cand in cand. Apoi am luat bucatile de carne, le-am pus intr-un vas termorezistent, le-am presarat cu sare, piper si un praf de secretul gustului, am pus ulei si am introdus vasul in cuptor pana s-a rumenit carnea. Am servit carnea alaturi de orez cu castraveti murati, dar puteti sa serviti cu ce doriti: acritura sau salata.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii