1. se gateste orezul urmand instructiunile de pe ambalaj
2. se taie ardeiul in patrate de cca 2 cm
3. se taie marul cubulete de 1 cm
4. se zdrobesc cuisoarele, scortisoara, cardamonul si piperul rosu, dar nu foarte fin
5. se taie ceapa fideluta si se pune la calit in ulei/unt sau ghee la foc mic
6. dupa 1/2 minute se adauga la calit stafidele
7. dupa 1/2 minute se adauga la calit ardeiul
8. dupa 1/2 minute se adauga la calit marul
9. se adauga la calit condimentele
10. se adauga 1 lingurita curry si se mesteca bine
11. se adauga rosiile taiate in patru
12. se adauga inca o lingurita curry
13. dupa 2 minute se iau rosiile cu atentie si se pun intr-un pahar
14. se opreste focul si se pune orezul in tigaia in care s-au calit legumele si condimentele
15. se adauga 2 lingurite curry si coriandrul si se mesteca bine pana cand produsul capata o culoare galbena uniforma
16. se pune in castronele si se aseaza rosiile taiate deasupra
Acum veti savura o mancare indiana, picanta, si in gura Dvs se va desfasura un adevarat festin culinar: fiecare imbucatura va avea alt gust. Dulcele alterneaza cu picantul, acrisorul si amarul, parfumul condimentelor orientale se vor combina intr-un joc ce va va infrumuseta ziua.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii