Orez in doua culori

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Orez in doua culori

Ingrediente

  • - 1 cana orez (biologic)
  • - 1 borcan (conserva) mazare si morcov baby
  • - 100 g spanac proaspat
  • - 200 g creveti cu pesto
  • - 2 linguri ulei masline
  • - oregano
  • - piper

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la calit in 2 linguri ulei pana devine auriu. Se adauga mazarea si morcovul si se amesteca impreuna pentru 1-2 minute. Se adauga apa si se lasa la fiert. Intre timp, se adauga condimentele si la final frunzele de spanac. Se lasa la fiert verificandu-se mereu cantitatea de apa pentru a nu se prinde. Spre final, se adauga crevetii si se mai lasa la foc potrivit circa 10 minute.

Acesta este un fel de mancare sanatos, usor si care place ochiului :-). Se poate prepara mai picant sau potrivit, in functie de preferinte.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise