Se spala orezul si se pune la calit in 2 linguri ulei pana devine auriu. Se adauga mazarea si morcovul si se amesteca impreuna pentru 1-2 minute. Se adauga apa si se lasa la fiert. Intre timp, se adauga condimentele si la final frunzele de spanac. Se lasa la fiert verificandu-se mereu cantitatea de apa pentru a nu se prinde. Spre final, se adauga crevetii si se mai lasa la foc potrivit circa 10 minute.
Acesta este un fel de mancare sanatos, usor si care place ochiului :-). Se poate prepara mai picant sau potrivit, in functie de preferinte.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii