Dupa ce e clatit bine, se pune orezul la muiat cu 2 cani de apa rece pt 30 min. Se rade miezul de nuca, se da prin blender si se pune pulpa la muiat in apa rece tot 30 min. Se scurge orezul, apa se pastreaza. Se scurge cocosul si apa se pastreaza. Se incinge untul si se caleste ceapa pana se ingalbeneste si apoi se adauga orezul. Dupa ce se prajeste 2-3 min se adauga cocosul ras si ambele ape ramase de la scurs. Cand apa da in clocot se pune cimbru curry si sare si se reduce flacara. Este gata cand apa mai fierbe in cateva ochiuri (nu scade de tot).
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii