Orez dulce cu carne de la cazan

Spalam orezul in 2-3 ape.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Orez dulce cu carne de la cazan

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 3 cani apa
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri zahar
  • carne si carnati de la cazan
  • salata de varza

Mod de preparare

Spalam orezul in 2-3 ape. Punem la fiert cu unt, dupa ce fierbe, adaugam si zaharul.

Scoatem carne si carnati de la cazan si incalzim putin. Facem salata de varza si servim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise