Se pune orezul la fiert in apa sarata si clocotita si se fierbe la foc mic,aproximativ 30 minute(eu pun sub cratita un fund metalic din aluminiu ca sa nu se prinda mancarea).
Intre timp se curata ananasul si se taie cubulete.Arpagicul se curata si el si daca este mare se poate taia in doua.Apoi punem in 2 linguri de ulei de palmier, intr-o tigaie il incingem,peste care venim cu arpagicul,pe care il calim circa 3 minute.Se presara curry si se stinge cu vinul.Se acopera cratita si se mai lasa la foc domol 10 minute.Dupa se adauga cubuletele de ananas.Orezul fiert se adauga mancarii de arpagic si ananas, se amesteca si se condimenteaza dupa gust.Inainte de a servii mancarea la masa,se presara cu menta proaspata, tocata fin. Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii