1)Se fierbe puiul cu morcovi si bucata de bacon, in apa condimentatã cu foile de dafin, ardeiul iute (optional),1 ceapã intreagã, sare si piper.
Scoate carnea fiartã, baconul si morcovi.Pãstreazã supa.
2)Cãleste ceapa si usturoiul tocat in uleiul de mãsline.
Adaugã orezul si sofranul. Toarnã 8 dl de supa in care a fiert puiul si lasã la fiert cca. 10 min. la foc mic.
3)Pune carnea de pui fãrã os in sire subtiri, baconul si morcovi tocati peste orez.Pãtrunjelul tocat, amestecã si condimenteazã dacã este nevoie.
4)Pune orezul in formã(e) individuale, pune putinã supã caldã si dã la cuptor, 10 min. la 200ºC.
De data asta nu am dat orezul la cuptor din lipsã de timp. Sunt 7 speci de orez, fiind originar din Japonia, unde se cultivã de mii de ani.Este pe locul 3 in lume, dupã porumb si grâu.
Simbolizeazã fertilitatea :)
Poftã bunã!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii