tai pieptul de puibcubulete si il pun la calit in ulei de masline, adaug legumele, dupa 3-4 minute pun si condimentele si le las sa fiarba 7 minute, intr-o oala pun la fier apa cu putina sare, cand a clocotit dau focul mic si adaug orezul, eu folosesc din acela care fierbe in saculeti, adaug 2 saculeti in apa lasata la foc mic 20 de minute, scot saculetii si ai las sa se scurga bine de apa. apoi adaug orezul peste legumele din oala, mestec foarte bine apoi adaug patrunjelul, iau oala de pe foc si pun capacul peste oala pentru cateva minute..pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii