Orezul se fierbe in apa cu sare. La 250 de gr.orez e nevoie de 500 ml. de apa pentru ca orezul basmati fierbe mai greu.nuca se prajeste in cuptor 10 minute la foc mediu ,iar stafidele se pun in apa fierbinte sa se inmoaie.orezul se fierbe 25 de minute, iar daca mai trebuie adaugata apa se pune doar apa fierbinte .Se ia orezul de pe foc si se lasa sa stea 20 de minute cu un capac pe oala. Dupa 20 de minute se pun nucile si stafidele si se amesteca. Se poate folosi ca si garnitura la snitele de pui sau pulpe de pui cu susan.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii