Intr-o tigaie intinsa si putin inalta, puneti uleiul la incins apoi adaugati ceapa tocata. Cand ceapa sa rumenit, puneti si orezul peste, care il lasati vreo 2 minute maxim sa se prajeasca amestecand tot timpul sa nu se lipeasca.
Dupa adaugati sparanghelul taiat bucatele si ciupercile, peste puneti apa fiarta cam 100 ml la inceput, cand a scazut adaugati iar cate 100ml si controlati din cand in cand bobul de orez daca sa fiert,continuati asa pana puneti toata apa.
Daca orezul inca nu s-a fiert cu 500ml de apa, puteti sa mai adaugati cate putin (depinde de tipul de orez care il folositi). Dupa ce s-a fiert orezul si a scazut apa ,opriti focul,adaugati sare ,piper dupa gust si parmezanul ras cu patrunjelul tocat ,amestecati bine ingredientele.
Se poate servi ca o garnitura sau chiar simplu cu o salata separat.
Va doresc pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii