Se taie marunt ceapa si usturoiul, iar ciupercile si tulpinile de telina se taie felii. Spanacul - spalat bine si scurs - se taie bucati mai mari. Branza telemea se taie cubulete. Se pune untul sa se-ncinga si se calesc ceapa, usturoiul, telina si ciupercile. Se toarna deasupra zeama de lamaie si se mai lasa 2 minute pe foc. Se adauga orezul si apa, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet pana ce orezul inghite toata apa, apoi se ia de pe foc. Se incorporeaza spanacul, se pune capacul si se lasa putin sa se odihneasca. Se adauga si branza telemea si se condimenteaza cu sare, piper, chimen si oregano. Se amesteca bine si se serveste imediat (Delir!).
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii