intro oala punem ulei sa se incinga adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare ,dupa un 1 min adaugam bucatile de carne si mai lasam circa 4 min,adaugam apa si lasam sa fiarba cand aproape ii fiarta carnea adaugam orezul spalat si strecurat piper vegeta dupa gust si o lingura de paste de tomate eu mai pun daca nu am bulion.Dupa circa 10 minute de lasat pe aragaz bagam oala la cuptor pt a nu se prinde orezu de fund pana se fierbe.Acest fel de mancare se poate manca cu muraturi este exceptional pofta buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii