Orez cu pui si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Orez cu pui si legume

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • piept pui
  • 1 cutie rosii cuburi
  • 200g (1 cescuta) orez
  • 600ml apa
  • ulei
  • sare, piper, patrunjel

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se curata si se taie cubulete. Se pun la calit in tigaie cu putin ulei.

Se adauga pieptul de pui taiat cubulete mici.

Cand s-au inmuiat putin legumele, se adauga orezul curatat si spalat si se mai lasa 2 minute la calit.

Se stinge cu 3 cescute de apa (600ml) si se lasa sa fiarba la foc potrivit.

Se adauga sare si piper dupa gust. Cand este fiert orezul, se adauga pulpa de rosii si se lasa in continuare la fiert 10 minute.

Se poate da la cuptor pentru alte 5-10 minute.

Se presara patrunjel proaspat tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise