Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe cutie,
in apa sarata(eu nu-l fierb mai mult de 15 minute),se scurge bine de apa,si se caleste in unt topit,iar spre sfarsit se adauga parmezan ras;
Separat pregatim pieptul de pui taiat feliute subtiri si dat prin faina;
Calim untul fara a-l arde,adaugam fasiile de pipt scuturate bine de faina ,le prajim pe ambele parti,stingem cu vin alb(o jumatate de pahar),continuam pana ce vinul se evapora,adaugam smantana amestecat cu curry si o jumatate pahar apa,fierbem totul la foc mic si servim orezul cu sosul de curry deasupra; Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii