Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga sarea ,piperul si sosul de soia.Se amesteca bine si se pune putina apa cat sa nu se arda legumele.Se acopera cu un capac si se lasa cam 10 minute pe foc mic sa se inmoaie.
Cand legumele sunt moi(dar nu foarte moi)se opreste focul.
Se adauga orezul si garam masala.Se pune pe foc foarte mic pentru 2 minute.Se amesteca cu furculita pentru a nu sfarama orezul.
Se mai pot adauga si bucatele de omleta.(cand punem ouale batute in tigaie amestecam repede pentru a rupe omleta,o lasam sa se rumeneasca un pic apoi punem peste orez).
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii