orezul se fierbe intr-un litru de apa cu sare si 1 lingurita de ulei.ceapa se caleste julien sau cea verde taiata cam la 2cm, orezul dupa ce a fiert se strecoara si se pune peste ceapa cu un pahar de apa si boabele de porumb, se amesteca. dupa cateva clocote se pun si cuburile de rosii scurse de zeama, si se amesteca potrivinduse de sare si piper. se orneaza cu verdeata.
POFTA BUNA.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii