Pieptul de pui se dezoseaza,se spala si se taie ori cubulete ori fasii.
Se curata legumele ,se spala si apoi se taie(morcovul l-am dat prin razatoare iar ardeiul l-am taiat fasiute)
Orezul se spala in apa rece.
Se pune untul la topit intr-o tigaie si se adauga carnea .Condimentam cu sare si lasam carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti iar apoi o scoatem pe un prosop absorbant.In untul in care am rumenit carnea calim si legumele iar apoi adaugam bucatile de carne si o cana cu apa.Condimentam cu sare si apoi fierbem sub capac circa 10 min dupa care adaugam orezul si circa 2 cani cu apa (cat acesta sa fie acoperit )si lasam sa fiarba acoperit la foc mic .
Cand apa scade si orezul este gata fiert se toarna deasupra sucul de rosii
si se adauga cascavalul ras.
Se da la cuptor si se tine circa 10 min.
Se scoate din cuptor si se serveste atat cald cat si rece .
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii