Piperul dulce,mazarea, ciapa si sampinioanele le prajim fiecare separate.
Orezul il spalam sil lasam la imuiat timp de 5min. apoi il fiebem in apa cu sare timp de 10min., il clatim in apa rece sil strecuram.
Fileul de gaina il taiem in cuburi mici sil prajim, adaugam sare si piper dupa gust.
Amestecam orezul, carnea de gaina, sampinioanele si legumele. Jumatate din cascaval il amestecam cu smintina si oua, apoi turnam peste orezul cu carnea de gaina amestecam bine totul impreuna.
Ungem tava cu ulei de masline si asezam in ea tot amestecul si de deasupra presuram cu cealalta jumatate de cascaval.
Incingem cuptorul la 350 de grade si coacem timp de 20-30min.
Pofta buna!!!!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii