Orez cu peste pane

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Orez cu peste pane

Ingrediente

  • Pt orez:
  • o cana de orez
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • putina telina
  • sare
  • piper
  • leustean
  • patrunjel
  • ulei
  • Pt peste:
  • 1 kg de peste file de pagasiuns
  • condimente de peste
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • faina
  • pesmet
  • 2 oua

Mod de preparare

Orezul l-am preparat astfel:

-am curatat legumele, le-am taiat apoi le-am calit putin cu ulei peste acre am pus apa si am lasat sa fiarba,apoi am pus orezul am condimentat cu sare,piper, leustean si am lasat la fiert,cand a fost aproape fiert orezul am adaugat patrunjelul si am oprit focul,am pus capacul peste orez si am lasat asa ca sa se faca de tot orezul.

Pestele l-am preparat astfel:

-pestele file l-am condimentat cu condimente de peste si l-am lasat asa 2 ore,apoi l-am taiat in bucati mai mici.

-am batut 2 oua cu sare,piper si boia unde apoi am dat peste prin faina,ou si ultimadata prin pesmet.

-l-am pus in tigaia cu ulei incins si l-am prajit.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise