Deschide-ti apetitul cu o reteta de orez cu peste afumat, o combinatie delicioasa si sanatoasa. Aceasta mancare savuroasa imbina aroma bogata a pestelui afumat cu cremozitatea orezului, oferindu-ti o experientă culinara de neuitat. Poți savura acest preparat ca atare sau alaturi de legume proaspete pentru o masa echilibrata si plina de gust. Descopera secretul unei mese delicioase și hranitoare cu reteta noastra simpla și usor de preparat.
Intr-o cratita aniaderenta caliti ceapa toacata marunt cateva minute, apoi adaugati orezul si mai gatiti pana cand orezul devine translucid.
Adaugati apoi apa, supa de peste sau legume (in jur de 600 de ml), pestele afumat, sare dupa gust. Acoperiti cu un capac si fierbeti la foc mic, in jur de 20 de minute sau pana cand se umfla orezul.
Apoi adaugati rosiile tocate, mai gatiti inca vreo 5 minute si stingeti focul.
Puneti in farfurii si decorati cu patrunjel proaspat tocat (din abundenta).
Puteti servi orezul cu peste afumat ca atare sau sa-l acompaniati cu o salata proaspata sau cu felii de avocado pentru un plus de prospetime.
Va mai recomandam si reteta de file de cod cu orez si verdeturi sau peste pane cu orez.
De asemeni, inca o reteta delcicioasa de incercat este orezul cu peste si fructe de mare. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii