Orezul se spala, dupa care se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se strecoara si se trece sub jet de apa rece. Mazarea se fierbe, dupa care se scurge si se lasa la racit. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.
Ceapa se pune in ulei incins intr-o cratita impreuna cu vegeta si piperul si se lasa la calit cateva minute pana cand ceapa devine translucida. Se adauga orezul si se amesteca. Se adauga mazarea, se amestec si se mai lasa pe foc cateva minute. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii