Pune la prãjit in putin ulei (de mãsline ii mai bun ) , 1 ceapã tocatã cu un cãtel de usturoi si el tocat bine pâna se prãjesc.Apoi pune 1-2 rosii fãrã pielitã si tocate si mai lasã la foc mic pânã se "inmoaie" rosiile. Pune 1/2 de ardel rosu,si 1/2 verde tãiat in lungime fâsâi si lasã-i si pe ei mai un pic sã se inmoaie si ei.
Pune oreganosul , piperul si foaia de dafin si amestecã bine si pune capacul pe oalã si inchide focul.Lasã cam 10 min.Separat pune o oalã cu apã la foc sã fiarbã.
Apoi pune peste ceapã , apa clocotitã si pune pestele si lasã sã fiarbã 5 min.,pune orezul,si restul de marisco (crevetele trebuie sã fie curãtat de casca lui, scoicile lasã-le cu carapacea lor , si fructele de mare taie-le felii cam de 1 cm grosime.)
Pune bulionul si sare si lasã sã fiarbã pânã orezul ii fiert , cam 10 min.
Pune pãtrunjelul tocat si pune capacul .Inchide focul si serveste cald.
Pofta Mare!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii