Orez cu legume si ton

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani orez
  • 2 conserve de ton maruntit in ulei
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 ardei(unu rosu si unu verde)
  • 2 cepe
  • 1 cub knorr
  • sare,piper
  • ulei

Mod de preparare

Am pus la fiert orezul in apa cu cubul knorr.

am taiat cubulete legumele si le-am calit in ulei intr-o cratita.

Dupa ce orezul a fiert l-am pus peste legumele calite,am condimentat cu sare,piper si conservele de ton(fara uleiul din ele),am amestecat si l-am mai lasat la foc min pentru 5 min.

la sfarsit am presarat patrunjel tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise