Orezul se prepara asa:
Se curata ceapa, morcovul,ardelul se spala si se taie marunt unde apoi se incalzeste putin in cele 4 linguri de ulei,apoi se adauga legumele congelate din comert si se adauga o cana de apa si se lasa sa se fiarba cand sunt semi-fierte de adauga orezul si se fierbe toata compozitia.Se adauda sare,piper si patrunjel
Ca orezul sa nu se faca ca "mamaliga":) se lasa foarte putin ne fiert si se stinge focul si se acopera oala cu capac unde scade apa si se fierbe in totalitate.
Tocanita de soia se pregateste astfel:
Soia cuburi se pune la inmuiat o ora in apa calda cu vegeta si cu busuioc,apoi se pune la firt,apoi se scurge apa si se tau cubuletele mai mici.
Ceapa,morcovul,gogosarul se curata se tau marunt si se incalzesc putin la cele 4 linguri de ulei unde apoi se adauda soia taiata cubulete mici si apa cat sa treaca peste.Se lasa se se fiarba toate impreuna,apoi se adauda sarea,piperul, si din 2 linguri de faina si putina apa se face o ingrosala si se adauga, apoi patrunjelul.
Pofta Buna!:)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii